Om oss

Attityd- Provés sociala ansvar – på riktigt

Attityd startades i managementkonsultföretaget Prové för att bidra till ett hållbart och tolerant samhälle. Syftet är att barn och ungdomar ska vara snälla, friska och få möjlighet att växa som människor. Attityd arbetar för att barn och ungdomar ska erbjudas en trygg miljö där ingen känner sig ensam, utstött eller mobbad. Attityd bidrar även med kunskaper och insikter för att barn och ungdomar ska ta avstånd från alkohol och andra droger.

Prové fokuserar på barn och ungdomars fritidsaktiviteter genom samarbete med utvalda föreningar och organisationer i Göteborgsregionen som bedriver verksamhet där alla får delta. Vi använder våra professionella erfarenheter och kunskaper om förändringsledning till att leda och driva föreningsutveckling som ger ökade kunskaper och nya insikter för barn, ungdomar, ledare och föräldrar.

Vi vill påverka barn och ungdomars attityder och ge bättre förutsättningar för ett gott och friskt liv genom att bidra till en sund värdegrund i våra samarbetsföreningar. Genom att ta socialt ansvar sprids det vidare och skapar nytt engagemang. Både hos dem vi möter och i oss själva.

För tillfället samarbetar vi med 25 föreningar och når cirka 10 000 barn och ungdomar.

Prove AB

Prové är ett managementkonsultföretag med uppdrag att stärka våra kunders konkurrenskraft genom att deras förändringsarbete får verkliga effekter. Vår stora samlade erfarenhet och kunskap utgör grunden i vårt erbjudande. Med hög kompetens, professionalism och ett brinnande engagemang leder vi förändring inom områdena verksamhets-, affärs-, och organisationsutveckling, med metoder anpassade efter varje kunds unika förutsättningar. Läs mer om Prové.